X

Just nu håller vi på att bygga om och uppgradera pagen.se och det kan innebära att en del sidor inte laddar upp som de ska. Är det någon information du inte kommer åt, så kontakta oss gärna via konsumentforum@pagen.se, så hjälper vi dig. Vi jobbar på så fort vi kan och hoppas på ditt överseende under tiden.

Sojaburgare med ägg och champinjonsallad
30 minuter
5 5 1 0 röster

Sojaburgare med ägg och champinjonsallad

4 portioner


Ingredienser

  • 4 ägg
  • 2 salladslökar
  • 4 medelstora champinjoner
  • 1/2 dl teriyakisås
  • 4 sojaburgare
  • 4 Pågen Råggrova
  • 65 g krispig sallatsmix
  • 50 g ärtskott
  • 4 msk crème fraiche

Tillagning

1. Lägg äggen i kokande vatten och låt sjuda 9 minuter. Spola dem kalla, skala och hacka äggen.

2. Ansa och strimla salladslökarna. Ansa och skiva champinjonerna och blanda med ägg, salladslök och teriyakisås.

3. Tillaga sojaburgarna enligt anvisningen på förpackningen.

4. Rosta bröden.

5. Fördela salladen på underdelarna av bröden och lägg på sojaburgarna. Lägg på ägg- och champinjonsallad, toppa med ärtskott och crème fraiche. Lägg på överdelarna av bröden som lock.

Receptet är framtaget av Pågen i samarbete med ICA.

Pågen använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies.