Så använder vi cookies på den här webbplatsen

Cookies för användarvänlighetens skull

På den här webbsplatsen använder vi cookies i statistiksyfte och för att förbättra användbarheten för dig.

En cookie är en liten datafil som webbplatser lagrar på din dator så att de kan känna igen din dator nästa gång du besöker webbplatsen. En cookie-fil är passiv och kan inte sprida datavirus eller andra skadliga program.

När vi genomför användarundersökningar lagras varaktiga cookies på din dator, för att du enbart ska bli tillfrågad en gång om du vill medverka i undersökningen.

Tillfälliga cookies lagras enbart temporärt och försvinner när du stänger ned din webbläsare.

Vi sparar aldrig någon personlig information om dig.

I din webbläsares inställningar kan du ställa in vilka cookies som ska tillåtas, blockeras eller raderas.

För mer information om cookies se www.minacookies.se

Har du ytterligare frågor om cookies på den här webbplatsen, maila gärna webmanager@pagen.se

Så hanterar vi dina personuppgifter

Personuppgiftslagen, PUL, syftar till att skydda enskilda individer mot att deras personliga integritet kränks när personuppgifter behandlas.

Personuppgifterna som du lämnar på den här webbplatsen i samband med att du fyller i formulär eller deltar i tävlingar/kampanjer, behandlas av oss för att vi antingen ska kunna utse vinnare i tävlingar/kampanjer alternativt för att du behöver komma i kontakt med oss.

Dina personuppgifter hanteras av Pågen AB och dess godkända partners.

Om du vill få information om vilka personuppgifter om dig som behandlas av Pågen, begära rättelse av felaktiga personuppgifter eller om du vill stoppa utskick av direktreklam från oss, kan du skriftligen begära detta genom att kontakta Pågen AB, Box 8143, 200 41 Malmö – märk kuvertet med “Personuppgifter”.

Pågen använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies.