Vatten, vetemjöl1, fullkornsvetemjöl1, 2, siktat rågmjöl1, klippt fullkornsråg1, 2, malt av korn, surdeg på vete1 och fullkornsråg1, 2, vetegluten1, rapsolja1, solrosfrö, havrekli1, jäst och salt.
1 Svenskodlad råvara.
2 Fullkornsingrediens.
Fullkornshalten i brödet är 20% vilket motsvarar 30% av torrvikten.
Protein utgör 15% av brödets totala energiinnehåll.
SVENSKT MJÖL
100% mjöl från svenskodlat spannmål malt i egen kvarn.
Överkänslighet
Innehåller gluten.
Läs mer om överkänslighet
Vikt per förpackning: 700 g
700g (7 bröd per kartong)
16 skivor per bröd ca 41g/st
Totalt 4,9 kg per kartong
Pågen fryst: 234
Svensk Cater: 234
Martin & Servera: 643171
Menigo: 403754
Näringsvärde | Per 100 g | Per Skiva (44 g) Per (0 g) |
Energi | 1052 kJ/251 kcal | 463 kJ/110 kcal 11 kJ/3 kcal |
Fett | 3,6 g | 1,6 g 0 g |
Varav mättat fett | 0,5 g | 0,2 g 0 g |
Kolhydrater | 41 g | 18 g 0,4 g |
Varav sockerarter | 3,4 g | 1,5 g 0 g |
Fiber | 5,5 g | 2,4 g 0,1 g |
Protein | 9,7 g | 4,3 g 0,1 g |
Salt | 1 g | 0,4 g 0 g |
Smakorden hjälper till att sätta ord på vad smaklökarna upplever
Sötma
Syrlighet
Sälta
Specifik
karaktär
Nötig