X

Just nu håller vi på att bygga om och uppgradera pagen.se och det kan innebära att en del sidor inte laddar upp som de ska. Är det någon information du inte kommer åt, så kontakta oss gärna via konsumentforum@pagen.se, så hjälper vi dig. Vi jobbar på så fort vi kan och hoppas på ditt överseende under tiden.

Kort om Pågen

Pågen är Sveriges ledande bageri inom förpackat färskt bröd, jäst kaffebröd, skorpor och kakor som är naturligt goda.

Vi är ett familjeföretag vars bagartradition sträcker sig tillbaka till 1878 då Anders och Matilda Påhlsson började baka och sälja bröd i sitt hem på Tallgatan i Malmö.

Läs mer om vår historia

Pågen startade som ett litet bageri, och samma bagarkunskap präglar fortfarande brödbaket, om än i mycket större skala. Idag har vi två bagerier i Malmö och Göteborg där våra duktiga bagare bakar varje dag. Vi bakar för framtida generationer, för det vi bakar vill vi kunna ge till våra barn.

Läs mer om hur vi bakar med kärlek

Pågen har ett 40-tal olika matbröd i sortimentet, bland annat kända varumärken som LingonGrova och Hönökaka, men även Nordens mest sålda fikabröd Gifflar samt korv- och hamburgerbröd. Vi bakar också världens mest populära skorpor. Totalt bakar Pågen ca 60 olika produkter.

Läs mer om våra produkter
 
Affärsidé:
Pågen bakar, utvecklar och marknadsför ett färskt bagerisortiment som är särskiljande, lönsamt och konsumentens självklara val.

Vision:
Att vara en naturlig del av alla tillfällen.

Marknader:
Våra matbröd säljs i Sverige, Norden och i Tyskland. Gifflar och Krisprolls exporteras till mer än 20 länder.

Produktion:
Två bagerier i Malmö och Göteborg.

Huvudkontor:
Malmö, i anslutning till det egna bageriet.

Ekonomi:
Omsättning 3 miljarder SEK (varav 2,5 miljarder SEK i Pågen AB).

Årsanställda:
1483 (varav 686 inom Pågen AB).

Pågen använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies.