Socialt ansvar genom sponsring

På Pågen bakar vi med kärlek. Det styr hela vår verksamhet och präglar också vår syn på sponsring. Genom vår sponsring vill vi bidra i sammanhang som hjälper människor till en lite bättre vardag.

Sponsring av hjälporganisationer

Pågen samarbetar med organisationer som med stort ansvar, omtanke och engagemang på olika sätt hjälper människor i behov av stöd. Bland annat bidrar vi med bröd till Stadsmissionen. Genom åren har vi också gett bidrag till organisationer som Rädda Barnen, Barncancerfonden och UNICEF istället för julklappar.

Pågen stödjer också Aktiv Skolas arbete för en för en bättre skola. Aktiv Skola fokuserar på områden som droger, grooming, hälsa, miljö och mobbning och erbjuder utbildningsmaterial till Sveriges alla skolor.

Sponsring via medarbetare

Genom våra medarbetare stödjer Pågen även barn- och ungdomsverksamhet inom idrotten och andra ideella sammanhang. Medarbetare som är ideellt engagerade kan därför ansöka om sponsring av bröd till sin förening.

Sponsring av sportevenemang

Pågen vill främja arrangemang inom hälsa och som bidrar till att fler människor rör på sig. Därför har vi samarbeten med några större sportevenemang som t.ex. Gothia Cup, Åhus Beach och Halör Cup.

Då vi redan stödjer ett flertal projekt och arrangemang har vi nuläget inte möjlighet att ta in nya initiativ.

Vi stöttar sammanhang där vårt bröd kan göra skillnad