Sponsring

På Pågen bakar vi med kärlek. Det styr hela vår verksamhet och präglar också vår syn på sponsring. Därför vill vi genom vår sponsring bidra med vårt bröd i sammanhang som hjälper människor till en lite bättre vardag. Pågens sponsring består av två delar, sponsring till hjälporganisationer och sponsring via medarbetare.

Sponsring av hjälporganisationer

Pågen samarbetar med organisationer som med stort ansvar, omtanke och engagemang på olika sätt hjälper människor i behov av stöd. Vi är med i sammanhang där vårt bröd kan göra skillnad. Bland annat bidrar vi med bröd till Stadsmissionen och Röda Korsets Ungdomsförbunds satsning på frukost för skolbarn i närområdet. Frukosten bidrar till en bra start på dagen och ger eleverna bättre förutsättningar för att klara sin skolgång. Vi stöttar också organisationer som Röda Korset och Rädda Barnen.

Sponsring via våra medarbetare

Under 2018 kommer vi att stödja barn- och ungdomsverksamhet inom idrotten och andra ideella sammanhang genom att bidra med vårt bröd till olika arrangemang där våra egna medarbetare är ideellt engagerade. 

Vi stöttar sammanhang där vårt bröd kan göra skillnad
Pågen använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies.