CSR och sponsring

På Pågen bakar vi med kärlek. Det styr hela vår verksamhet och präglar även vår syn på omvärlden och vårt samhällsansvar. Genom engagemang och sponsring vill vi bidra till organisationer och initiativ som hjälper människor till en bättre vardag.

 

Pågen nationell huvudpartner till Stadsmissionen

Sedan några år tillbaka är Pågen nationell huvudpartner till Sveriges Stadsmissioner, som gör ett mycket viktigt arbete för människor i utsatthet. Partnerskapet innebär bland annat ekonomiskt stöd till Stadsmissionens verksamhet runt om i landet. Vi bidrar även lokalt till verksamheter i Malmö och Göteborg, där vi har våra bagerier. Målet är att bidra till att barn, unga och familjer som lever i utsatthet och utanförskap får stöd och en förbättrad livssituation.

Samhällsengagerande projekt

Pågen är en viktig samhällsaktör, inte minst lokalt i Malmö och Göteborg där våra bagerier och kontor finns. Vi samarbetar med olika organisationer som med stort ansvar, omtanke och engagemang hjälper människor i behov av stöd. Genom åren har vi gett bidrag till organisationer som Rädda Barnen, Barncancerfonden och Unicef.

Pågen stödjer även stiftelsen Aktiv Skolas arbete. Aktiv Skola fokuserar på problemområden som droger, grooming, hälsa, miljö och mobbning och erbjuder utbildningsmaterial till Sveriges alla skolor.

Stöd till sportevenemang

Vi vill främja arrangemang som gynnar folkhälsan och bidrar till att fler människor rör på sig. Därför har vi samarbeten med flera större sportevenemang, som Åhus Beach och Halör Cup.

Genom våra medarbetare stödjer Pågen även barn- och ungdomsverksamhet inom idrotten och andra ideella sammanhang.

Vi stöttar organisationer och initiativ som kan göra skillnad.
Pågen i samarbete med stadsmissionen | Pågen