Vi på Pågen älskar bröd och det präglar allt vi gör. Våra produkter finns hos många människor både morgon, middag och kväll.
Ett förtroende vi ser ödmjukt på och som vi arbetar för att upprätthålla varenda dag. Att baka med kärlek betyder för oss att ha omtanke om råvaror, om våra medarbetare, om våra konsumenter och om våra gemensamma resurser.
Läs mer om hur vi bakar med kärlek
Pågen har bakat bröd i över 140 år och vi delar gärna med oss av vår kunskap kring bröd och bakning – allt från matnyttiga tips för hemmabagaren till intressanta fakta om bröd, förvaring och hälsoaspekter.
Våra härliga recept ger dig uppslag till dagens alla måltider och idéer på hur man kan ta tillvara bröd som börjar bli gammalt.
Vi gillar alla olika - och det är det som är så härligt. Pågen vill vara en hjälpande hand till en vardag fylld av goda stunder och smaker. Våra bröd gör alla måltider bättre. Därför har vi allt från nyckelhålsmärkta, osötade bröd till Gifflar och skorpor. Hos oss finns något för alla.
Bara EN till
Vi vet, det är omöjligt att öppna en påse Gifflar och bara äta en. Det är som att det är något magiskt i påsen som drar handen till sig, igen och igen. Det är faktiskt inte magi, det är bara oemotståndligt goda Gifflar med härlig, virvlande fyllning. Så lagom små och goda att du bara vill ta en till. Och en till.
Du är inte den enda som gärna tar en till. Det är ju så svårt att låta bli, så vill du behålla dina Gifflar för dig själv gör du bäst i att gömma dem på ett säkert ställe. Var kreativ, i skafferiet blir de garanterat uppätna.
Hemma eller ute. Gifflar hänger alltid med. Duka upp ett fikabord eller ta fram en påse på utflykten. Vi lovar, alla blir glada när det bjuds på Gifflar. Lika bra att alltid ha minst två påsar redo. Du vill inte stå tomhänt.