Vatten, vetemjöl1, siktat rågmjöl1, fullkornsrågmjöl1, 2, surdeg på fullkornsråg2 och vete1, klippt fullkornsråg1, 2, vetegluten1, solrosfrö, skållat vetemjöl1, lingon1 (2%), röda vinbär, rapsolja1, malt av korn och råg2, havrefiber, vetekli1, socker1, jäst och salt.
1Svenskodlad råvara.
2Fullkornsingrediens.
Fullkornshalten i brödet är 24% vilket motsvarar 35% av torrvikten.
SVENSKT MJÖL
97% mjöl från svenskodlat spannmål malt i egen kvarn.
Överkänslighet
Innehåller gluten.
Läs mer om överkänslighet
Vikt per förpackning: 500 g
500g (10 bröd per kartong)
14 skivor per frp ca 36g/st
Totalt 5 kg per kartong
Pågen fryst: 252
Svensk Cater: 252
Martin & Servera: 216333
Menigo: 405960
Näringsvärde | Per 100 g | Per Skiva (36 g) Per (0 g) |
Energi | 1178 kJ/279 kcal | 424 kJ/100 kcal 12 kJ/3 kcal |
Fett | 4,6 g | 1,7 g 0 g |
Varav mättat fett | 0,6 g | 0,2 g 0 g |
Kolhydrater | 46 g | 16,6 g 0,5 g |
Varav sockerarter | 5 g | 1,8 g 0 g |
Fiber | 6 g | 2,2 g 0,1 g |
Protein | 11 g | 4 g 0,1 g |
Salt | 1 g | 0,4 g 0 g |
Smakorden hjälper till att sätta ord på vad smaklökarna upplever
Sötma
Syrlighet
Sälta
Specifik
karaktär
Maltig