Vetemjöl1, vatten, surdeg på fullkornsråg1, 2 och vete, siktat rågmjöl1, sirap1, fullkornsvetemjöl1, 2, klippt fullkornsråg1, 2, vetegluten1, linfrö, skållat vetemjöl1, havremjöl1, 2, kornmjöl1, rapsolja1, vetegroddar1, malt av korn och vete1, jäst, salt.
Innehåll av vete, råg, korn och havre: 65%.
1Svenskodlad råvara.
2Fullkornsingrediens.
Fullkornshalten i brödet är 13% vilket motsvarar 19% av torrvikten.
SVENSKT MJÖL
90% mjöl från svenskodlat spannmål malt i egen kvarn.
Överkänslighet
Innehåller gluten.
Läs mer om överkänslighet
Vikt per förpackning: 500 g
500g (10 bröd per kartong)
14 skivor per bröd ca 36g/st
Totalt 5 kg per kartong
Pågen fryst: 232
Svensk Cater: 232
Martin & Servera: 643627
Menigo: 405958
Näringsvärde | Per 100 g | Per Skiva (36 g) Per (0 g) |
Energi | 1156 kJ/274 kcal | 416 kJ/99 kcal 12 kJ/3 kcal |
Fett | 3,4 g | 1,2 g 0 g |
Varav mättat fett | 0,4 g | 0,1 g 0 g |
Kolhydrater | 47 g | 16,9 g 0,5 g |
Varav sockerarter | 7,1 g | 2,6 g 0,1 g |
Fiber | 5,7 g | 2,1 g 0,1 g |
Protein | 11 g | 4 g 0,1 g |
Salt | 1 g | 0,4 g 0 g |
Smakorden hjälper till att sätta ord på vad smaklökarna upplever
Sötma
Syrlighet
Sälta
Specifik
karaktär
Gräddig