Vörtbröd

Pågens klassiska vörtbröd är ett saftigt bröd fyllt med julens alla smaker. Råg, pomerans, kanel, vört, kryddnejlika, mörk sirap och äpple ger härlig fyllighet.
Julbordsfavoriten du inte får missa.

Vörtbröd är en säsongsprodukt.

Konsument Storhushållskund

Vetemjöl1, vatten, fullkornsrågmjöl1, 2, sirap1, vört av korn (5%), rapsolja1, äpple1, skållat vetemjöl1, vetegluten1, kryddor ((ingefära, kryddnejlika, pomerans, kanel) 0,4%), socker1, surhetsreglerande medel (citronsyra), jäst och salt.
Kan innehålla spår av vallmofrö.

Råginnehåll: 10%.
1 Svenskodlad råvara.
2 Fullkornsingrediens.
Fullkornshalten i brödet är 10% vilket motsvarar 14% av torrvikten.

SVENSKT MJÖL
100% mjöl från svenskodlat spannmål varav 99% är malt i egen kvarn.

Överkänslighet
Innehåller gluten. Kan innehålla spår av vallmo.
Läs mer om överkänslighet

Vikt per förpackning: 500 g

Handla våra produkter här   shopping-vit-x-30.png

  • Från Sverige
Artikelinformation

500g (6 bröd per kartong)
18 skivor per bröd ca 26,5 g/st
Totalt 3 kg per kartong

Produktblad

Artikelnummer

Pågen fryst: 247
Svensk Cater: 247
Martin & Servera: 220012
Menigo: 406232

  • [Missing text '/categories/category[@name="frozen"]/description' for 'Swedish']
  • Från Sverige
Näringsvärde Per 100 g Per skiva (33 g)
Energi 1142 kJ / 273 kcal 377 kj / 90 kcal
Fett 3,1 g 1 g
Varav mättat fett 0,4 g 0,1 g
Kolhydrater 49 g 16,2 g
Varav sockerarter 8,2 g 2,7 g
Fiber 4,6 g 1,5 g
Protein 8,9 g 2,9 g
Salt 0,8 g 0,3 g

TACOS Goda helgmackor

Det är inte mycket som slår en skiva vörtbröd med skinka, men när det blir mycket mat över efter alla middagar, kan det till slut bli svårt att variera måltiderna.

Mycket av det du hittar på påsk- och julbordet kan du faktiskt använda som ingredienser till riktigt goda mackor till lunch eller kvällsmat även efter högtiden. Här nedan hittar du inspiration till några sådana mackor, men även recept på ett par klassiska sillmackor.

Fler recept på mackor med sill och lax hittar du på vår receptbank>>