Råg Levain


Närodlat & Svenskt

Vårt bröd bakas på svenska råvaror, så närodlade som det bara går. Spannmålen mals i vår egen kvarn och odlas av kontrakterade bönder på åkrar som inte slamgödslats. Därför har vi märket Från Sverige på våra bröd så att du lättare kan göra ett gott val.

Råg Levain

Pågen Råglevain är ett rustikt surdegsbröd med malt och groddade rågkärnor. Vi använder fina skånska råvaror och bakar med enkla ingredienser. Njut av den gyllengräddade skorpan och den milt syrliga smaken.

Konsument Storhushållskund

Vetemjöl  (55%), vatten, surdeg av durumvete och råg (10%), groddade rågkärnor (10%), vetegluten, malt av korn (1%), jäst/gjær/gær, salt. 

Överkänslighet
Innehåller gluten.
Läs mer om överkänslighet

Vikt per förpackning: 650 g

  • Osötade
  • Från Sverige

Denna produkt finns endast i butik och är inte tillgänglig för storhushållskunder.

Näringsvärde Per 100 g Per skiva (41 g)
Energi 985 kJ / 235 kcal 404 kj / 96 kcal
Fett 1,5 g 0,6 g
Varav mättat fett 0,3 g 0,1 g
Kolhydrater 43 g 17,6 g
Varav sockerarter 3,6 g 1,5 g
Fiber 4,2 g 1,7 g
Protein 9,3 g 3,8 g
Salt 1,3 g 0,5 g


Närodlat & Svenskt

Vårt bröd bakas på svenska råvaror, så närodlade som det bara går. Spannmålen mals i vår egen kvarn och odlas av kontrakterade bönder på åkrar som inte slamgödslats. Därför har vi märket Från Sverige på våra bröd så att du lättare kan göra ett gott val.

Bröd från Sverige

Är du en av dem som vill veta var maten du köper kommer ifrån? Det tycker vi är bra. Nu sätter vi märket Från Sverige på våra bröd för att göra det lättare för dig att välja bröd bakat på svenska råvaror.

Så långt det är möjligt bakar vi vårt bröd på svenska råvaror, så närodlade som det bara går. Spannmålen mals i vår egen kvarn och odlas av våra egna bönder på åkrar som inte slamgödslats. Närodlat är bäst. Det har vi alltid tyckt, och nu gör vi det tydligt på förpackningen också.

Våra bröd med Från Sverige-märket

Vårt bröd bakas på svenskt spannmål, så närodlat som det bara går
Pågen använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies.