X

Just nu håller vi på att bygga om och uppgradera pagen.se och det kan innebära att en del sidor inte laddar upp som de ska. Är det någon information du inte kommer åt, så kontakta oss gärna via konsumentforum@pagen.se, så hjälper vi dig. Vi jobbar på så fort vi kan och hoppas på ditt överseende under tiden.

Ingrediens:
Måltid:
Heta ämnen:

Surdegsbröd med lokala råvaror

10 minuter

En lyxig macka med härliga lokala råvaror!
Läs mer

Picture perfect-mackan

20 minuter

Fikonmacka med getost och rostade nötter. Färska fikon har både sötma och lite beska som...
Läs mer

Afternoon tea-toast

40 minuter

Sandwich med rökt lax och syrad gurka. Fräscha och smakrika små snittar som passar bra på en afternoon tea-buffe, men som...
Läs mer

Dekadenta veganmackan

30 minuter

Macka med örtbakad portabello, tryffelmajonnäs och rostad lök. Portabellon ugnsbakas under...
Läs mer

Levande mackan

30 minuter

Macka med rödbetshummus, groddar och rostad fetaost. Färgglada och näringsrika mackor som piggar upp! På bilden används alfa-groddar...
Läs mer

Klassiska Mandelmusslor

0 minuter

Inför Pågens 140-årsjubileum hittade vi en skatt i arkivet – familjen Påhlssons receptbok...
Läs mer

Äkta Vörtbröd

0 minuter

Inför Pågens 140-årsjubileum hittade vi en skatt i arkivet – familjen Påhlssons receptbok från 1892. Det är en fantastisk...
Läs mer

Hembakta Pepparkakor

0 minuter

Inför Pågens 140-årsjubileum hittade vi en skatt i arkivet – familjen Påhlssons receptbok...
Läs mer
Pågen använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies.