Våra värderingar

Hela vår värdegrund kan sammanfattas i en mening – vi bakar med kärlek. Det är hela grunden till vad vi gör, och en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta kunna förse människor med färskt, gott bröd även de kommande 100 åren.

Varje gång vi ska ta ett viktigt beslut ställer vi oss frågan: Är det här att baka med kärlek? Det ger oss vägledning i de stora frågorna. För oss betyder att baka med kärlek också det här:

 

Vi är passionerade bagare som brinner för mat

På Pågen kommer vi från många olika håll, med olika bakgrund och erfarenhet – men det som förenar oss är passionen. Vi är många som har ett stort mat- och brödintresse på Pågen. Det gör att vi är beredda att anstränga oss lite extra för att möta alla matintresserade konsumenter därute. 

Vi är nyfikna och lyssnar, för att hela tiden lära mer

Vi har ett ödmjukt förhållningssätt. Även om vi bakat bröd sedan 1878 och är Sveriges största bageri finns hela tiden mer att lära och förstå. Det hjälper oss att hitta rätt väg framåt.

Vi samarbetar för att kunna vara modiga och tänka stort och nytt

Det är tillsammans vi åstadkommer de bästa resultaten. Vi bidrar med våra olika erfarenheter för att hjälpa varandra att våga prova nya lösningar och att tänka innovativt.

Vi brinner för att göra livet bättre för våra kunder och konsumenter

Hela vårt existensberättigande ligger i förtroendet hos våra konsumenter. Så länge människor därute gillar våra produkter kommer vi att kunna finnas och utvecklas vidare. Vi ska alltid ta avstamp i konsumentens intresse, behov och funderingar. Och att skapa värde i brödhyllan för våra kunder är centralt för oss.

Vi skapar hållbara lösningar och slösar inte med våra resurser

Det betyder att vi tar ansvar för människor, miljö men också för vår långsiktiga ekonomiska utveckling. För utan resurser har vi inte möjlighet att utvecklas och därmed bidra till ett bättre samhälle.

Vi strävar efter att lämna ett bättre Pågen till kommande generationer

Pågen har funnits i över 130 år. Vi är en del av och har därmed ett ansvar för den historien. Vårt uppdrag är att när vi lämnar, ska förutsättningarna för Pågen att fortsätta baka gott bröd till framtida generationer, vara ännu lite bättre.

Att baka med kärlek är själva grunden i allt vi gör

Några medarbetare berättar

Bakar med kärlek är att känna sig hemma

Bakar med kärlek är engagemang genom flera generationer

Så här bakar vi med kärlek på Pågen

Bakar med kärlek är kunskap om människors brödsmak

Bakar med kärlek handlar om kvalitet och god smak

Bakar med kärlek är att samarbeta

Pågen använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies.