Hönökaka


Vi bakar där mjölet växer

Vårt matbröd på svenskt mjöl som malts i våra egna kvarnar, vilka ligger i anslutning till våra bagerier. Spannmålet odlas på åkrar i närheten som inte har slamgödslats och av bönder vi har ett nära och långsiktigt samarbete med. Därför har vi märket Från Sverige på våra bröd, så att du lättare kan göra ett gott val.

Hönökaka

För dig som älskar att njuta av ett mjukt och saftigt bröd som är gräddat härligt gyllene. Hönökaka kommer ursprungligen från Hönö i Bohusläns skärgård. Vi har bakat detta klassiska bröd efter vårt originalrecept sedan 1952. Det är en brödtradition som vi är stolta över att få föra vidare. Så njut av en ljuvligt god Hönökaka - klassiskt färskt bröd från Västkusten!

Konsument Storhushållskund

Vetemjöl1, vatten1, socker1, siktat rågmjöl1, jäst1, fullkornsmjöl av råg, surdeg på vete, rapsolja, havssalt (1,0%), malt av korn och vegetabiliskt emulgeringsmedel (E471).
1Svensk råvara, övriga råvaror är från EU.

Överkänslighet
Innehåller gluten.
Läs mer om överkänslighet

Vikt per 5-pack: 585 g.

  • Från Sverige
Artikelinformation

583g (8 st bröd per kartong)
5 skivor per frp ca 177g/st
Totalt 4,6 kg per kartong

Produktblad

Artikelnummer

Pågen fryst: 224
Svensk Cater: 224
Martin & Servera: 524233
Menigo: 405561

  • [Missing text '/categories/category[@name="frozen"]/description' for 'Swedish']
  • Från Sverige
Näringsvärde Per 100 g Per Kaka (117 g)
Energi 1286 kJ / 307 kcal 1505 kj / 359 kcal
Fett 5,4 g 6,3 g
Varav mättat fett 0,6 g 0,7 g
Kolhydrater 55 g 64,4 g
Varav sockerarter 9,9 g 11,6 g
Fiber 2,9 g 3,4 g
Protein 8 g 9,4 g
Salt 1 g 1,2 g


Vi bakar där mjölet växer

Vårt matbröd på svenskt mjöl som malts i våra egna kvarnar, vilka ligger i anslutning till våra bagerier. Spannmålet odlas på åkrar i närheten som inte har slamgödslats och av bönder vi har ett nära och långsiktigt samarbete med. Därför har vi märket Från Sverige på våra bröd, så att du lättare kan göra ett gott val.

Pågen använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies.