Hönöröra
20 minuter
3 5 1 87 röster

Hönöröra


Ingredienser

  • 1 Hönökaka
  • Smör
  • Ruccolasallad
  • 200 g skalade räkor
  • 2 hårdkokta ägg
  • 2 msk finhackad gul lök
  • Dillkvist
  • Gräslök, fint skuren
  • 1 1/2 dl crème fraiche
  • 2 msk majonnäs
  • 2 msk löjrom eller annan rom

Tillagning

  1. Hacka räkor, ägg, dill och gräslök grovt och lägg i en skål.
  2. Hacka gul lök mycket fint och lägg i skålen.
  3. Klicka ner crème fraiche, majonnäs och rom. Rör försiktigt ihop ingredienserna.
  4. Dela en Hönökaka i önskad storlek. Bred smör på brödet, fördela rucolan och klicka Hönöröra ovanpå.
Pågen använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies.