Vetemjöl1, vatten, surdeg på vete (14%), fullkornsvetemjöl1, 2, krossade fullkornskärnor av durum- och dinkelvete2, dinkelvetemjöl1 (4%), havregryn1, 2, havreskållning1, 2, vetegluten1, gula linfrö, jäst, kallpressad rapsolja1 (1%), fullkornsrågmjöl1, 2, vetegroddar, socker1 (endast som jästnäring), malt av korn och vete, salt.
1 Svenskodlad råvara.
2 Fullkornsingrediens.
Fullkornshalten i brödet är 24% vilket motsvarar 36% av torrvikten.
SVENSKT MJÖL
93% mjöl från svenskodlat spannmål malt i egen kvarn.
Överkänslighet
Innehåller gluten.
Läs mer om överkänslighet
Vikt per förpackning: 650 g
650g (7 bröd per kartong)
18 skivor per bröd ca 36g/st
Totalt 4,55 kg per kartong
Pågen Fryst: 276
Martin & Servera: 294629
Menigo: 409170
Dafgård: 77726
Näringsvärde | Per 100 g | Per Skiva (36 g) Per (0 g) |
Energi | 1096 kJ/262 kcal | 395 kJ/94 kcal 11 kJ/3 kcal |
Fett | 3 g | 1,1 g 0 g |
Varav mättat fett | 0,4 g | 0,1 g 0 g |
Kolhydrater | 45 g | 16,2 g 0,4 g |
Varav sockerarter | 4,1 g | 1,5 g 0 g |
Fiber | 5 g | 1,8 g 0 g |
Protein | 11 g | 4 g 0,1 g |
Salt | 0,92 g | 0,3 g 0 g |
Smakorden hjälper till att sätta ord på vad smaklökarna upplever
Sötma
Syrlighet
Sälta
Specifik
karaktär
Gräddig