LantGoda Surdegsbröd

Gott och nyttigt osötat surdegsbröd
med kallpressad rapsolja

Ingredienser

Konsument Storhushållskund

Vetemjöl1, vatten, surdeg på vete (14%), fullkornsvetemjöl1, 2, krossade fullkornskärnor av durum- och dinkelvete2, dinkelvetemjöl1 (4%), havregryn1, 2, havreskållning1, 2, vetegluten1, gula linfrö, jäst, kallpressad rapsolja1 (1%), fullkornsrågmjöl1, 2, vetegroddar, socker1 (endast som jästnäring), malt av korn och vete, salt.

Svenskodlad råvara.
2 Fullkornsingrediens.
Fullkornshalten i brödet är 24% vilket motsvarar 36% av torrvikten.

SVENSKT MJÖL
93% mjöl från svenskodlat spannmål malt i egen kvarn.

Överkänslighet
Innehåller gluten.
Läs mer om överkänslighet

Vikt per förpackning: 650 g

Handla våra produkter här   shopping-vit-x-30.png

  • Nyckelhålsmärkta
  • Osötade
  • FrÃ¥n Sverige
Artikelinformation
Artikelnummer
  • Nyckelhålsmärkta
  • [Missing text '/categories/category[@name="frozen"]/description' for 'Swedish']
  • Osötade
  • FrÃ¥n Sverige

Näringsvärde

Näringsvärde Per 100 g Per Skiva (38 g)
Energi 1096 kJ/262 kcal 416 kJ/100 kcal
Fett 3 g 1,1 g
Varav mättat fett 0,4 g 0,2 g
Kolhydrater 45 g 17,1 g
Varav sockerarter 4,1 g 1,6 g
Fiber 5 g 1,9 g
Protein 11 g 4,2 g
Salt 0,92 g 0,3 g

Passar lika bra till frukost
som till lunch och middag

Bröd
gör gott

Att äta fullkorn ger hälsofördelar på både kort och lång sikt.

Läs mer

Surdegsbröd med
kallpressad rapsolja

Härligt osötat surdegsbröd med en fyllig, rustik ton av fullkornsvete.

Läs mer

Alltid
färskt

Våra bröd packas direkt från ugnen och levereras färska till din butik.

Läs mer

Bakat med fullkornsvete, dinkel och havre.
Den kallpressade rapsoljan ger en nötig smak.

Så smakar brödet

Smakorden hjälper till att sätta ord på vad smaklökarna upplever

Sötma

Syrlighet

Sälta

Specifik
karaktär

Fruktig

Låt oss
inspirera!

FÄRSKT ÄR GOTT

Våra bröd har aldrig varit frysta och är inte upptinade…

VÅRT HÅLLBARHETS- ARBETE

Miljön är en färskvara som måste värnas om varje dag…

Kanske gillar
du också?