X

Just nu håller vi på att bygga om och uppgradera pagen.se och det kan innebära att en del sidor inte laddar upp som de ska. Är det någon information du inte kommer åt, så kontakta oss gärna via konsumentforum@pagen.se, så hjälper vi dig. Vi jobbar på så fort vi kan och hoppas på ditt överseende under tiden.

LantGoda Surdegsbröd

Härligt osötat surdegsbröd med en fyllig, rustik ton av fullkornsvete. Bakat med dinkel och havre som tillsammans med gula linfrön och vetegroddar ger brödet karaktär. Njut av den goda smaken rundas av med extra fin kallpressad rapsolja från Österlen.

Konsument Storhushållskund

Vetemjöl1, vatten1, fullkornsvetemjöl1, 2, surdeg på vete (14%), krossade fullkornskärnor av durum- och dinkelvete (5%)2, dinkelvetemjöl (5%), havregryn1, 2, havreskållning1, 2, vetegluten1, gula linfrö (1%), jäst1, salt, kallpressad rapsolja (1%)1, vetegroddar (1%), malt av korn och vete.

1Svensk råvara, övriga råvaror är från EU.

2Fullkornsinnehåll: 23 %, motsvarande 32 % av torrvikten.

Överkänslighet
Innehåller gluten.
Läs mer om överkänslighet

Vikt per förpackning: 650 g

  • Nyckelhålsmärkta
  • Osötade
  • Från Sverige
Artikelinformation
Artikelnummer
  • Nyckelhålsmärkta
  • Osötade
  • Från Sverige
Näringsvärde Per 100 g Per Skiva (38 g)
Energi 1088 kJ / 260 kcal 413 kj / 99 kcal
Fett 3,6 g 1,4 g
Varav mättat fett 0,5 g 0,2 g
Kolhydrater 44 g 16,7 g
Varav sockerarter 4,5 g 1,7 g
Fiber 5 g 1,9 g
Protein 11 g 4,2 g
Salt 1 g 0,4 g
Pågen använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies.