Grillad Quorn med Honung i Pågen Korvbröd - Recept | Pågen
30 minuter
5 5 1 0 röster

Grillad quorn med bönsalsa och honung


Ingredienser

4 pers.

  • 4 st korvbröd
  • 4 bitar quornfilé
  • 2 msk flytande honung
  • 1 msk olja
  • ½ msk soja

 

Bönsalsa

  • 1 dl kokta kidneybönor
  • 2 salladslökar
  • 4 körsbärstomater
  • 10 korianderblad
  • Ev 2 cm färsk chili
  • 1 msk olivolja
  • ½ tsk vitvinsvinäger
  • salt och peppar

Tillagning

Gör så här

  1. Förbered grillen, tina quornfiléerna och dela dem längs med.
  2. Blanda samman honung, olja och soja till en marinad. Häll den över quornen och låt marineras medan salsan görs.
  3. Skölj kidneybönorna, hacka tomater, koriander och chili. Blanda samman med olja, vinäger och kryddor.
  4. Grilla quornen och värm ev bröden.
  5. Lägg i quorn och salsa i bröden.