Burgare med vitlöks- och chilimajonnäs
5 5 1 0 röster

Burgare med vitlöks- och chilimajonnäs

Ingenting slår en hemlagad hamburgare. Sätt tänderna i denna läckra burgare med vitlök- och chilimajonnäs som ger extra god smaktwist.


Ingredienser

4 st

  • 4 st Pågen Brioche Gourmet hamburgerbröd 
  • 600g nötfärs 
  • 1 tsk sambal oelek 
  • 1 tsk dijonsenap 
  • 4 blad romansallad 
  • ½ grön zucchini
  • 12 rädisor
  • 1 gul paprika
  • 1 ½ dl majonnäs ½ riven vitlöksklyfta ½ dl chilisauce
  • 1 salladslök

Tillagning

Gör så här

  1. Blanda nötfärs och sambal oelek med salt och peppar i en bunke.
  2. Forma till fyra biffar.
  3. Blanda majonnäs med riven vitlök och chilisauce.
  4. Smaka av med salt och peppar.
  5. Grilla biffarna.
  6. Under tiden, riv zucchinin, skiva paprikan, strimla sallads-löken och skiva rädisorna tunt.
  7. Bred dressing på både över- och underdel av bröden.
  8. Lägg på de andra ingredienserna i valfri ordning.
Pågen använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies.