X

Just nu håller vi på att bygga om och uppgradera pagen.se och det kan innebära att en del sidor inte laddar upp som de ska. Är det någon information du inte kommer åt, så kontakta oss gärna via konsumentforum@pagen.se, så hjälper vi dig. Vi jobbar på så fort vi kan och hoppas på ditt överseende under tiden.

Kalkonkorv med fräsch fänkålsslaw
15 minuter
5 5 1 0 röster

Kalkonkorv med fräsch fänkålsslaw

Fänkål och äpple passar lika bra ihop som ägg och bacon eller tårta och födelsedagar. Att det är nyttigare är en ren bonus.


Ingredienser

4 portioner

  • 4 korvbröd
  • 4 kalkonkorvar
  • 1 fänkål
  • 1 äpple
  • ½ dl majonnäs
  • rostad lök
  • sallad

Tillagning

  1. Skär fänkål fint på en mandolin och hacka äpple i fina bitar.
  2. Blanda fänkål och äpple med majonnäs.
  3. Skär korven på längden och stek den.
  4. Lägg sallad i korvbrödet och lägg i korven.
  5. Toppa med fänkålsslaw och strö över rostad lök. Krydda gärna med peppar.
Pågen använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies.