Världsrekordmacka #1

Budapest 2017, 100 m frisim.

Tid: 51.71

Uppladdning: LingonGrova med kalkon och gurka.

Sarah berättar

Det var första dagen på mästerskapet i Budapest och jag hade första sträckan i lagkappen,  400x100m frisim. Jag visste att jag var i toppform. Under sommaren hade jag förbättrat mina personliga rekord på flera tävlingar. Men det var nu det gällde. En månad tidigare hade jag missat världsrekordet med en ynka hundradel. Det skulle inte hända idag, jag kände mig redo. Och med facit i hand så var jag verkligen det – jag slog världsrekordet med nästan fyra tiondelar, vilket är väldigt mycket på 100 m fritt. Det här världsrekordet har en speciell plats i mitt hjärta, eftersom jag fick dela glädjen med mina lagkamrater. Det betyder otroligt mycket.

Ingredienser

  • LingonGrova
  • Smör
  • Kalkon
  • Gurka
  • Groddar

Tillagning                                                                 

Bre på lite smör på en skiva LingonGrova. Lägg på 1-2 tunna skivor kalkon och några bitar gurka. Toppa med groddar och servera med valfri dryck.  

Pågen använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies.