X

Just nu håller vi på att bygga om och uppgradera pagen.se och det kan innebära att en del sidor inte laddar upp som de ska. Är det någon information du inte kommer åt, så kontakta oss gärna via konsumentforum@pagen.se, så hjälper vi dig. Vi jobbar på så fort vi kan och hoppas på ditt överseende under tiden.

Matjesmacka med äggsallad
20 minuter
4 5 1 4 röster

Matjesmacka med äggsallad


Ingredienser

Per macka

  • 2 skivor LingonGrova Special
  • 50 g äggsallad 
  • 40 g skivad potatis, kokt
  • 40 g matjesillfilébitar
  • 10 g hackad rödlök

 

Äggsallad (ca 4-5 mackor)

  • 4 kokta ägg, hackade
  • 50 g majonnäs
  • 1 msk dijonsenap
  • ½ dl persilja
  • ½ rödlök, finhackad
  • 40 gram gröna oliver, hackade
  • ½ tsk paprikapulver
  •  salt
  •  peppar

Tillagning

  1. Blanda ägg, majonnäs, senap, persilja, lök, oliver och paprika.
  2. Smaka av med salt, peppar och ev. ngt av det ovanstående om det behövs mer smak.
  3. Ställ äggsalladen kallt.
  4. Lägg ut två skivor bröd.
  5. Lägg äggsallad på ena skivan.
  6. Lägg på potatisskivor, matjesillsbitar och sist lök, tryck på löken och sen på den andra skivan bröd.
Pågen använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies.