Vörtbröd och julbröd

Vi är stolta över att våra vörtbröd är en del av julens goda traditioner. På den här sidan är hittar du våra julprodukter och mackinspiration till julens middagar.

Vörtbröd med klassiska julkryddor

I Pågens brödsortiment har vi vörtbröd med klassiska kryddor och ingredienser såsom siktad råg, vört, ingefära, kryddnejlikor, pomerans och kanel.

Självfallet bakar vi både vörtbröd med och utan russin, så att du kan välja det du föredrar. Ingredienslistan för respektive jubröd hittar du här på hemsidan och på brödpåsen.

Våra jul- och vörtbröd är säsongsprodukter, medan Kavring går att hitta i butik året om. Fråga din handlare om du saknar någon produkt i just din butik. Hoppas att du kan hitta en riktig favorit till jul!

Goda helgmackor

Det är inte mycket som slår en skiva vörtbröd med skinka, men när det blir mycket mat över efter alla middagar, kan det till slut bli svårt att variera måltiderna.

Mycket av det du hittar på påsk- och julbordet kan du faktiskt använda som ingredienser till riktigt goda mackor till lunch eller kvällsmat även efter högtiden. Här nedan hittar du inspiration till några sådana mackor, men även recept på ett par klassiska sillmackor.

Fler recept på mackor med sill och lax hittar du på vår receptbank>>