X

Just nu håller vi på att bygga om och uppgradera pagen.se och det kan innebära att en del sidor inte laddar upp som de ska. Är det någon information du inte kommer åt, så kontakta oss gärna via konsumentforum@pagen.se, så hjälper vi dig. Vi jobbar på så fort vi kan och hoppas på ditt överseende under tiden.

Pizza med pesto , rödbetor och rödlök
20 minuter
5 5 1 0 röster

Pizza med pesto , rödbetor och rödlök

En superläcker vegetarisk pizza om du inte är förtjust i kött eller bara vill prova något nytt.


Ingredienser

  • 1 Pågen Hönökaka
  • 3 msk grön pesto
  • ½ rödlök
  • 1 liten rödbeta
  • ½ färsk mozzarella
     

Topping

  • 1 handfull av hasselnötter
  • 1 färsk oregano

Tillagning

  1. Värm ugnen till 220° och låt ugnen och långpannan blir varma.
  2. Lägg Hönökakan på en bit bakplåtspapper och bre pesto på brödet.
  3. Skär rödlök i tunna ringar.
  4. Skala och skär rödbetan i breda skivor.
  5. Skär osten i skivor.
  6. Fördela löken, rödbetsskivorna och ostet på brödet och grädda i ca 10 minuter eller tills botten är spröd.
  7. Grilla nötterna kort i en torr stekpanna tills de tar färg, och hacka dem sedan.
  8. Dekorera den färdiga pizzan med nötter och färsk oregano.

 

Pågen använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies.