Världsrekordmacka #7

Rio 2016, 100 m fjäril.

Tid: 55.48

Uppladdning: LingonGrova med brieost och apelsinsylt.

Sarah berättar

Den här finalen gick i princip på natten. Det var ingen lätt uppgift att gå in i OS-finalen som storfavorit. Jag var överlägsen i semifinalen, men jag visste samtidigt hur mycket långsammare man blir av minsta lilla misstag. Det enda jag kunde tänka på var att jag hade chansen att bli den första svenska kvinnliga OS-guldmedaljören i simning. Världsrekord fanns inte ens i mina tankar inför den här finalen. Faktum är att det tog mig ungefär 10 min att inse att jag inte bara vunnit guld, utan också slagit världsrekord. Det var otroligt häftigt att vinna, men ännu häftigare att jag lyckades vara bättre än någonsin när det gällde som allra mest.

Ingredienser

  • LingonGrova
  • Smör
  • Brieost
  • Apelsinsylt

Tillagning                                                                 

Bre på ett lager smör på din LingonGrova. Täck ¾ av brödskivan med valfri brieost och addera sedan apelsinsylt ovanpå osten.

Gör sedan som Sarah gjorde innan sitt klassiska världsrekordlopp i Rio – ät och njut! 

Pågen använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies.