Världsrekordmacka #6

Eindhoven 2017, 200 m frisim.

Tid: 1:50.43

Uppladdning: LingonGrova med färskost, avokado och rädisor.

Sarah berättar

Jag hade tävlat nästan varje dag i tre veckor, och mentalt var jag helt slut. 200 meter fritt var mitt sista race innan jag äntligen skulle få min efterlängtade semester. Under 2017 hade jag egentligen slutat satsa på 200 meter, men under världscupen gäller det att tävla i många grenar för att samla på sig så många poäng som möjligt för att kunna vinna totalen. 50 meter fjäril gick strax innan 200 meter fritt och var en besvikelse. Så när jag gick in i den här finalen ville jag ärligt talat bara få det överstökat och åka hem. Förvåningen var total när jag kom i mål och insåg att jag hade slagit mitt världsrekord från VM i Doha (2014). Jag kunde inte ha fått en bättre lärdom och avslut på den säsongen.

Ingredienser

  • LingonGrova
  • Färskost
  • Avokado
  • Rädisor
  • Krasse

Tillagning                                                                 

Börja med färskosten och bre på ett ganska tjockt lager på din LingonGrova. Addera skivad avokado och rädisor. Avsluta med en nypa krasse som du sprider över din macka.

Voilà – du är i mål!

Pågen använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies.