Världsrekordmacka #5

Budapest 2017, 50 m frisim.

Tid: 23.67

Uppladdning: LingonGrova med färskost och persika.

Sarah berättar

Det här var i många år en distans som jag följde från läktaren. Då tänkte jag alltid att en dag så ska jag bli bäst i världen på 50 meter fritt, för då är man snabbast i världen i simning på riktigt. Jag kommer ihåg att många rekommenderade mig att satsa på längre distanser när jag var yngre, de trodde att det skulle vara bäst för mig. Men jag har alltid varit övertygad om att jag är en sprinter, och idag är jag glad att jag aldrig lyssnade på dem som sa att 200 meter fjärilsim eller 400 meter frisim nog är bäst för mig. Det tuffaste – men också roligaste – med 50 meter fritt är att det alltid är extremt jämnt. Det räcker att jag är 0,3 sekunder långsammare än vanligt, så är jag sist i finalen. Det gäller med andra ord att ha marginalerna på sin sida och såklart vara extremt väl förberedd, både mentalt och fysisk. Jag älskar nervositeten jag känner innan 50 fritt. Och i det här fallet var ju känslan efteråt inte heller så dum!

Ingredienser

  • LingonGrova
  • Färskost
  • Persika
  • Honung

Tillagning                                                                 

Bre på färskost efter behag på din alldeles nybakade LingonGrova. Skär upp persika och lägg bitarna ovanpå färskosten. Fullborda mackan genom att toppa med lite honung – det är du värd!

Pågen använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies.