Världsrekordmacka #4

Borås 2014, 50 m fjäril.

Tid: 24.43

Uppladdning: LingonGrova med lax och salladslök.

Sarah berättar

Detta är verkligen ett minne för livet. Det gäller så klart alla världsrekord, men just det här sticker ut. Dels för att det var på “hemmaplan” i Sverige, dels för att jag var ganska säker på att jag skulle slå det här världsrekord redan när jag vaknade på morgonen. Jag vaknade och kände att det var en bra dag att simma extremt fort på. Och jag fick rätt, dagsformen var verkligen på topp! Men jag måste erkänna att jag blev förvånad när jag satte händerna i kaklet och INSåg hur snabbt jag hade simmat. Jag hade hoppats på en tid under 25 sekunder, men att gå i mål på 24.43…det trodde jag aldrig. Direkt när jag kom upp ur vattnet fick jag krama mamma och pappa och flera av mina närmaste vänner. När man slår världsrekord på ett större mästerskap så sitter de ju på läktaren och det tar några timmar innan man får träffa dem. Här på SM kunde krama om dem direkt efter loppet. En helt oslagbar känsla!

Ingredienser

  • LingonGrova
  • Färskost
  • Kallrökt lax
  • Salladslök
  • Svartpeppar

Tillagning                                                                 

Täck din LingonGrova med ett rejält lager färskost. Lägg därefter på den kallröka laxen i lagom stora skivor och avsluta med salladslök och svartpeppar.

En macka som funkar utmärkt som en rejäl frukost eller som lättare lunch.

Pågen använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies.