Världsrekordmacka #3

Doha 2014, 200 m frisim.

Tid: 1:50.78

Uppladdning: LingonGrova med ägg och kaviar.

Sarah berättar:

Det här världsrekordet är nog det mest överraskande i hela min karriär. Det var mästerskapets allra sista lopp, på en distans som jag är ganska rädd för eftersom risken för extrem mjölksyra är stor. Och som om inte det vore nog hade jag bara en timme tidigare simmat 100 m fjäril, med ett guld och världsrekord som resultat. Jag var med andra ord glad – men trött. Jag gjorde allt i min makt för att snabbt kunna ladda om. Till min hjälp hade jag en av mina absoluta favoritmackor – LingonGrova med ägg och kaviar. Jag fick dock nöja mig med en halv då jag inte ville äta för mycket så pass tätt in på loppet. Det började jämnt och snabbt och jag låg ganska länge trea. Efter drygt halva loppet avancerade jag till en andraplats och på sista sträckan lyckades jag gå upp i ledning, som jag sedan behöll resten av loppet. Ännu ett guld och ännu ett världsrekord – en fantastisk avslutning på mästerskapet.

Ingredienser

  • LingonGrova
  • Smör
  • Ägg
  • Kaviar
  • Krasse

Tillagning                                                                 

Börja med att bre på smör efter behag på en skiva LingonGrova. Skiva ett ägg och lägg skivorna ovanpå smöret. Ringla därefter en vågig rand av kaviar ovanpå ägget. Avsluta med en nypa krasse för lite extra elegans och njutning. Servera med valfri dryck.  

Pågen använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies.