Sommarfräsch bruschetta
5 5 1 0 röster

Sommarfräsch bruschetta

Bröd med några dagar på nacken? Släng det inte – bjud på sommarens fräschaste förrätt istället.


Ingredienser

  • Bröd som du har hemma, vi använde Levain
  • Rapsolja
  • Vitlök
  • Tomat
  • Nektarin
  • Basilika
  • Salt och peppar

Tillagning

Gör så här

  1. Rosta pressad vitlök i rikligt med olja i en stekpanna
  2. Låt svalna
  3. Hacka tomat och nektariner i små bitar
  4. Blanda med basilika och lägg i en skål
  5. Salta och peppra efter smak
  6. Stek eller ugnsrosta brödet tills de blir frasiga
  7. Vänd skivorna i vitlöksoljan och toppa med tomat- och nektarinblandningen
Pågen använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies.