Sandwich med mozzarella - LantGoda - Recept | Pågen
5 minuter
4 5 1 4 röster

Sandwich med mozzarella och tomatpesto

Sommar, sol och lata dagar på stranden. Det här är den perfekta beachmackan! Sådär fräsch och lätt att du inte behöver vänta två timmar att bada efter maten. ;-)


Ingredienser

4 pers.

  • 8 skivor Pågen LantGoda Surdegsbröd
  • 240 g (cirka) mozzarella
  • 1,5 dl tomatpesto
  • basilika
  • groddar/sallad
  • salt och svartpeppar

Tillagning

Gör så här

  1. Bre på rikligt med tomatpesto (finns färdig att köpa) på brödet.
  2. Skiva mozzarellan och fördela på 4 brödskivor.
  3. Toppa med basilikablad, groddar, salt och nymalen svartpeppar.
  4. Lägg på en brödskiva och tryck ihop smörgåsarna lätt. Klart!

TIPS: Komplettera gärna med sallad eller frukt!