X

Just nu håller vi på att bygga om och uppgradera pagen.se och det kan innebära att en del sidor inte laddar upp som de ska. Är det någon information du inte kommer åt, så kontakta oss gärna via konsumentforum@pagen.se, så hjälper vi dig. Vi jobbar på så fort vi kan och hoppas på ditt överseende under tiden.

Sandwich med mozzarella och tomatpesto
5 minuter
4 5 1 2 röster

Sandwich med mozzarella och tomatpesto

Sommar, sol och lata dagar på stranden. Det här är den perfekta beachmackan! Sådär fräsch och lätt att du inte behöver vänta två timmar att bada efter maten. ;-)


Ingredienser

4 pers.

  • 8 skivor Pågen Kneipp
  • 240 g (cirka) mozzarella
  • 1,5 dl tomatpesto
  • basilika
  • groddar/sallad
  • salt och svartpeppar

Tillagning

  1. Bre på rikligt med tomatpesto (finns färdig att köpa) på brödet.
  2. Skiva mozzarellan och fördela på 4 brödskivor.
  3. Toppa med basilikablad, groddar, salt och nymalen svartpeppar.
  4. Lägg på en brödskiva och tryck ihop smörgåsarna lätt. Klart!

TIPS: Komplettera gärna med sallad eller frukt!

Pågen använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies.