4 5 1 17 röster

Minipajer

Oemotståndligt goda och snabba minipajer, för varför krångla med pajdeg? Du kan variera minipajerna med olika fyllningar, och de passar bra både i lunchlådan, till utflykten och som förrätt på finmiddagen. Perfekt om det finns rostbröd som behöver ätas upp!


Ingredienser

Valfritt antal skivor Pågen Roast N´ Toast

  • 3 ägg
  • 2 dl mjölk
  • 1 dl riven ost
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk peppar
  • 1 pkt bacon
  • 1 broccoli
  • 1 gul lök

Tillagning

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 180 grader.
  2. Stek lök och bacon för sig eller tillsammans.
  3. Skär bort kanterna på brödet eller använd ett glas för att stansa ut runda bröd. Kavla bröden så att de blir tunna.
  4. Lägg bröden i muffinsformar och rosta i ugnen 3-5 minuter, de ska knappt få färg men bli lite torra.
  5. Blanda ägg, mjölk, riven ost, salt och peppar.
  6. Fyll brödmuffinsen med lök och broccoli eller bacon (eller valfri annan fyllning).
  7. Häll över äggstanningen och sätt in i ugnen i ca 15 minuter eller tills dom fått lite färg och äggstanningen bakats. Låt stå någon minut innan servering.