X

Just nu håller vi på att bygga om och uppgradera pagen.se och det kan innebära att en del sidor inte laddar upp som de ska. Är det någon information du inte kommer åt, så kontakta oss gärna via konsumentforum@pagen.se, så hjälper vi dig. Vi jobbar på så fort vi kan och hoppas på ditt överseende under tiden.

Quesadilla med cheddarost, majs och lök
15 minuter
3 5 1 26 röster

Quesadilla med cheddarost, majs och lök

Uppdatera fredagsmyset och prova en ny typ av snacks att äta tillsammans med de du tycker om. Hönökaka och cheddarost passar utmärkt att göra quesadillas på.


Ingredienser

4 port

  • 2 Pågen Hönökaka
  • 3 salladslökar eller ½ rödlök
  • 1 dl majs
  • 150 g riven cheddarost
  • Smör eller olivolja till stekning

Tillagning

  1. Lägg ut en av Hönökakorna med den bulliga sidan uppåt.
  2. Strimla salladslökarna/ skala och hacka rödlöken fint. Blanda samman lök, majs och ost. Fördela över Hönökakan. Toppa med den andra Hönökakan, vänd med den bulliga sidan nedåt. Skär sedan på hälften.
  3. Hetta upp ett mackjärn eller en stekpanna med smör eller olivolja. Grilla, eller stek sedan Hönökakan på medelvärme på båda sidor. Upprepa med den andra delen.
  4. Skär de nystekta Hönökakorna i mindre tårtbitar – servera!
Pågen använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies.