X

Just nu håller vi på att bygga om och uppgradera pagen.se och det kan innebära att en del sidor inte laddar upp som de ska. Är det någon information du inte kommer åt, så kontakta oss gärna via konsumentforum@pagen.se, så hjälper vi dig. Vi jobbar på så fort vi kan och hoppas på ditt överseende under tiden.

Maffig äggmacka med ost och skinka
30 minuter
3 5 1 16 röster

Maffig äggmacka med ost och skinka

Vissa gånger blir man extra glad när man packar upp matsäcken. Som när den här äggmackan vecklas ur foliepappret.


Ingredienser

4 portioner

  • 4 ägg
  • 1 msk smör (till stekning)
  • salt
  • 1 stor tomat
  • 1/4 gurka
  • 2 msk smör (till bröden)
  • 8 skivor Pågen Guldkorn
  • 4 salladsblad
  • 8 skivor hushållsost
  • 8 skivor skinka
  • svartpeppar från kvarn


Till servering

  • Hamburgerdressing

Tillagning

  1. Vändstek äggen i smöret i en stekpanna på medelvärme, krydda med salt och låt svalna.
  2. Skiva tomaten och gurkan.
  3. Bred smöret på alla brödskivor. Lägg på sallad, ost, skinka, ägg, tomat och gurka på hälften av bröden. Krydda med svartpeppar och lägg på resten av bröden som lock.
  4. Dippa mackan i dressingen.

 

Receptet är framtaget av Pågen i samarbete med ICA.

Pågen använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies.