5 5 1 1 röster

LingonGrova Grilled cheese

LingonGrova är ett av Sveriges mest älskade frukostbröd, men visst går det precis lika bra att äta LingonGrova till lunch eller middag. Det mustiga brödet är perfekt att göra en riktigt vattnas i munnen-grilled cheese av!


Ingredienser

2 port.

  • 4st LingonGrova
  • 1st silverlök
  • Mozzarella
  • Valfri hårdost
  • 1 dl Majonnäs
  • 1 tsk dijonsenap (eller mer efter smak)
  • Ett knippe färsk persilja
  • Smör att steka i

Tillagning

Gör så här 

  1. Blanda majonnäs och dijonsenap. Finhacka persiljan och silverlöken. Skär mozzarellan i tjocka skivor.
  2. Bre dijonnaisen på en skiva LingonGrova, toppa med ost, mozzarella, silverlök och persilja. Bre ett till lager dijonnaise på den andra skivan LingonGrova och sätt ihop dubbelmackan.
  3. Stek mackan i en stekpanna med smör för att ge den en fin yta.
  4. Njut!