Kycklingmacka med goa rester - Recept | Pågen
5 5 1 30 röster

Kycklingmacka med goa rester

Av rester kan det bli en riktig festmacka. Stek upp lite kyckling, så är maten klar!


Ingredienser

4 port

  • 4 skivor Pågen Italienskt Lantbröd
  • 400 g stekt kyckling
  • 6 msk majonnäs
  • 4 msk sweet chili
  • 6 salladslökar
  • Salt
  • Peppar
  • Sallad
  • Ärtskott
  • Cocktailtomater

Tillagning

Gör så här

  1. Rosta brödet gyllenbrunt.
  2. Strimla kycklingen och lägg i en skål.
  3. Lägg i majonnäs och sweet chili.
  4. Strimla salladslök fint och blanda med kycklingröran.
  5. Smaka av med salt och peppar.
  6. Lägg sallad, kycklingröra och ärtskott på mackan.
  7. Toppa med cocktailtomater.

Perfekt macka till lunch eller middag!

Tips!

Har du mango hemma, så är det också gott att blanda ner i röran.