Ceasarsallad vego | Pågen
5 5 1 0 röster

Ceasarsallad vego


Ingredienser

  • 1 paket vego kyckling
  • 1 paket vegobacon
  • 1 paket cocktailtomater
  • 2 Huvuden romansallad
  • Parmesan
  • Rhode island dressing
  • Krutonger

Krutonger Recept

  • JätteFranska (efter eget tycke)
  • Rosmarin (eller annan färsk krydda efter smak)
  • 3-4 klyftor vitlök
  • 3 msk olivolja
  • Salt och peppar

Tillagning

Gör så här

  1. Stek vegokycklingen och vegbaconet
  2. Skär upp salladen och tomaterna
  3. Släng ihop salladen och addera dressing och parmesan efter smak.


Krutonger

  1. Sätt ugnen på 175c.
  2. Skär brödet i grova kuber. Lägg brödkuberna på ett bakplåtspapper på en plåt.
  3. Riv eller pressa vitlöken och blanda ner den i oljan tillsammans med färsk rosmarin.
  4. Häll oljan över brödkuberna och rör runt dem så alla kuber är täckta.
  5. Grilla i ugnen i ca 10 minuter eller tills krutongerna är gyllenbruna.