Vi på Pågen älskar bröd och det präglar allt vi gör. Våra produkter finns hos många människor både morgon, middag och kväll.
Ett förtroende vi ser ödmjukt på och som vi arbetar för att upprätthålla varenda dag. Att baka med kärlek betyder för oss att ha omtanke om råvaror, om våra medarbetare, om våra konsumenter och om våra gemensamma resurser.
Pågen har bakat bröd i över 140 år och vi delar gärna med oss av vår kunskap kring bröd och bakning – allt från matnyttiga tips för hemmabagaren till intressanta fakta om bröd, förvaring och hälsoaspekter.
Våra härliga recept ger dig uppslag till dagens alla måltider och idéer på hur man kan ta tillvara bröd som börjar bli gammalt.
Vi gillar alla olika - och det är det som är så härligt. Pågen vill vara en hjälpande hand till en vardag fylld av goda stunder och smaker. Våra bröd gör alla måltider bättre. Därför har vi allt från nyckelhålsmärkta, osötade bröd till Gifflar och skorpor. Hos oss finns något för alla.
Vad kan vara mer kärlek än en god pizza gjord på färsk Hönökaka som botten? Enkel att göra, god och fin att titta på. En riktigt kärlekspizza helt enkelt!
Lägg ut två Hönökakor på en skärbräda så de formar en cirkel, skär av toppen så de formar ett hjärta (perfekta bitar att snacksa på medan man väntar på att pizzan ska bli klar!).
Lägg ditt Hönökaka-hjärta på en plåt, bre på tomatsåsen och toppa med den rivna osten. Lägg ut skivade paprika så de formar små hjärtan.
Ställ in i ugn i ca 15 minuter tills osten smält och börjat få lite färg. Ta ut pizzorna och toppa med parmesanost, samt lite färsk basilika.