X

Just nu håller vi på att bygga om och uppgradera pagen.se och det kan innebära att en del sidor inte laddar upp som de ska. Är det någon information du inte kommer åt, så kontakta oss gärna via konsumentforum@pagen.se, så hjälper vi dig. Vi jobbar på så fort vi kan och hoppas på ditt överseende under tiden.

Kanapé med rökt renkött, lingon och pepparrotscrème
20 minuter
3 5 1 28 röster

Kanapé med rökt renkött, lingon och pepparrotscrème


Ingredienser

(10 pers)

  • 4 skivor Jättefranska
  • 20 skivor rökt renkött (ca 200 g)
  • 50 g färskriven pepparrot


Pepparrotscrème

  • 20 g pepparrot (tub eller färsk)
  • 1/2 dl färskost
  • 1 dl crème fraiche
  • 50 g mixsallad
  • 1 dl lingon (crème och garnering)

Tillagning

  1. Gör tre små cirklar av brödet.
  2. Vispa crème fraiche hårt, blanda i färskost och smaksätt med salt, peppar, pepparrot och lingon.
  3. Lägg renskivorna på plastfilm, bred ut pepparrotscrèmen, strössla på sallad, rulla ihop skivorna, skiva och ställ upp på brödet.
  4. Garnera gärna med färskriven pepparrot och lingon.
Pågen använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies.