X

Just nu håller vi på att bygga om och uppgradera pagen.se och det kan innebära att en del sidor inte laddar upp som de ska. Är det någon information du inte kommer åt, så kontakta oss gärna via konsumentforum@pagen.se, så hjälper vi dig. Vi jobbar på så fort vi kan och hoppas på ditt överseende under tiden.

Hönöröra
20 minuter
3 5 1 87 röster

Hönöröra

Här ger vi dig inspiration och tips på hur du kan variera din kost och få en bra start på dagen tillsammans med Hönökaka.


Ingredienser

  • 1 Hönökaka
  • Smör
  • Ruccolasallad
  • 200 g skalade räkor
  • 2 hårdkokta ägg
  • 2 msk finhackad gul lök
  • Dillkvist
  • Gräslök, fint skuren
  • 1 1/2 dl crème fraiche
  • 2 msk majonnäs
  • 2 msk löjrom eller annan rom

Tillagning

  1. Hacka räkor, ägg, dill och gräslök grovt och lägg i en skål.
  2. Hacka gul lök mycket fint och lägg i skålen.
  3. Klicka ner crème fraiche, majonnäs och rom. Rör försiktigt ihop ingredienserna.
  4. Dela en Hönökaka i önskad storlek. Bred smör på brödet, fördela rucolan och klicka Hönöröra ovanpå.
Pågen använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies.