Het kyckling-toast med pesto
15 minuter
5 5 1 0 röster

Het kyckling-toast med pesto

Matig toast med kycklig till lunch eller kvällsmat


Ingredienser

  • Pågen Roast´n Toast
  • Kycklingbröst
  • Mixsallad
  • Pesto
  • ÄrtskottMarinad
  • Tomater, krossade
  • Chili/tabasco
  • Salt
  • Peppar

Tillagning

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 175°C. Smörstek två brödskivor och stansa locket till en rund skiva.
  2. Vänd det färska kycklingbröstet i marinaden.
  3. Baka kycklingbröstet i ugnen till en innertemperatur på 72°C.
  4. Låt svalna och skiva upp.
  5. Lägg på lite sallad, kycklingskivor, en stor klick pesto och lägg en brödskiva på toppen.
  6. Toppa gärna med ärtskott.

Det går utmärkt att byta ut färsk kyckling mot gårdagens kyckling eller
färdiggrillad kyckling som du marinerar.

Tips! Vill du inte göra marinaden själv kan du använda färdig het tomatsalsa istället.

Pågen använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies.