Fredagsmacka
5 5 1 0 röster

Fredagsmacka

med rester av ugnsbakad lax


Ingredienser

  • PågenLimpan
  • Ugnsbakad lax (rester)
  • Sallad
  • Pesto
  • 1 kruka basilika
  • 1 kruka persilja
  • 2 klyftor vitlök
  • 1 msk färsk riven ingefära
  • 50 g rostade mandlar
  • 50 g parmesanost

 

Tillagning

Gör så här

  1. Lägg örter, vitlök, ingefära, mandlar och parmesanost i en mixer eller en matberedare.
  2. Häll över olivoljan och mixa.
  3. Smaksätt med salt och peppar.
    Bred pesto på båda bröden.
  4. Lägg på lax och sallad.
  5. Tryck ihop bröden till en dubbelmacka.
  6. 1,5 dl kallpressad olivolja
  7. Salt och peppar
Pågen använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies.