X

Just nu håller vi på att bygga om och uppgradera pagen.se och det kan innebära att en del sidor inte laddar upp som de ska. Är det någon information du inte kommer åt, så kontakta oss gärna via konsumentforum@pagen.se, så hjälper vi dig. Vi jobbar på så fort vi kan och hoppas på ditt överseende under tiden.

Chokladdoppade gifflar
15 minuter
3 5 1 7 röster

Chokladdoppade gifflar

Somrig dessert med Gifflar och solmogna jordgubbar. Enkelt, men otroligt gott!


Ingredienser

  • Gifflar
  • Choklad
  • Jordgubbar

Tillagning

  1. Smält valfri sorts choklad i en skål över ett vattenbad med kokhett vatten.
  2. Ta bort skålen från vattenbadet och doppa gifflarna i chokladen.
  3. Låt chokladen stelna och garnera gifflarna med små jordgubbsbitar.
  4. Servera och njut!
Pågen använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies.