4 5 1 12 röster

Sticky Pecan Gifflar

I kladdigt ljuvliga Sticky Pecan Gifflar får den oemotståndliga smaken av Gifflar Kanel blandas med karamellsås och knaprig pekannöt. En maffig och mäktig efterrätt helt enkelt – glad bakning!


Ingredienser

  • 3 - 4 förpackningar Gifflar Kanel
  • 5 dl muscovadosocker
  • 200 g smör
  • 1 dl flytande honung
  • 1 dl sirap
  • En näve pekannötter

Tillagning

Gör så här

  1. Smält smör i en kastrull och blanda i muscovadosocker, honung och sirap.
  2. Låt koka
  3. Häll smeten i en ugnssäker form, fyll på med pekannötter och Gifflar.
  4. In i ugn 175 grader i 10-15 min
  5. Använd ett lock för att vända kakan ut på ett serveringsfat.