4 5 1 26 röster

Gifflar Tiramisu

Tiramisu är en klassisk italiensk dessert som traditionellt består av sockrade kex doppade i kaffe varvat med mascarpone och likör. I den här varianten är det i stället våra ljuvligt goda Gifflar Kanel som suger åt sig kaffesmak och blandas med den krämiga färskosten. En enkel Gifflar-efterrätt för dig som vill imponera utan större ansträngning helt enkelt!


Ingredienser

  • 3 äggulor
  • 250 g Mascarpone
  • 3 msk strösocker
  • 1 paket Gifflar Kanel
  • Stark kaffe att doppa Gifflarna i

Tillagning

Gör så här

  1. Vispa ihop äggulorna och sockret så det blir poröst. Blanda ner lite mascarpone i taget och vispa tills det blir fluffigt. Ställ åt sidan.
  2. Skär Gifflarna i skivor och doppa dem i kaffet.
  3. Varva lager med Gifflar och smet i ett serveringsglas, avsluta med att pudra över ett lager med kakao.
  4. Njut!