5 5 1 0 röster

Brödnachos

Här kommer ett gott och svinnsmart tips till fredagsmyset! Rostbröd som är påväg att bli torrt förvandlas i några enkla steg till oemotståndligt goda ostfyllda brödnachos att dippa.


Ingredienser

  • Några skivor JätteFranska
  • Riven ost
  • Rumstempererat smör

Tillagning

Gör så här

  • Sätt ugnen på 200 grader
  • Lägg ut två skivor bröd och skär av kanterna. Ett tips är att lägga undan kanterna och göra brödpommes av dem!
  • Sprid ut riven ost på ena skivan bröd och lägg över den andra skivan.
  • Kavla ut tills brödskivorna är platta.
  • Bre på ett lager smör på var sida av de kavlade bröden och skär sedan upp i små trianglar.
  • Lägg ut brödbitarna på en ugnsplåt med bakplåtspapper och ställ i ugnen i ca 15 minuter tills de fått en fin yta. Ta ut ur ugnen och låt svalna lite. Dippa och njut!