X

Just nu håller vi på att bygga om och uppgradera pagen.se och det kan innebära att en del sidor inte laddar upp som de ska. Är det någon information du inte kommer åt, så kontakta oss gärna via konsumentforum@pagen.se, så hjälper vi dig. Vi jobbar på så fort vi kan och hoppas på ditt överseende under tiden.

Vitlöksbröd
5 5 1 0 röster

Vitlöksbröd


Ingredienser

  • 6 skivor Pågen Levain 
  • 75 g rumsvarmt smör
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 dl hackad kruspersilja
  • Flingsalt
  • Nymalen svartpeppar

Tillagning

Gör så här:

Sätt ugnen på 200 grader.
Blanda det rumsvarma smöret med pressad vitlök och hackad persilja.
Bre smörblandningen på bröden och gratinera i ugnen i ca 10 minuter eller tills de fått fin färg.
Njut direkt!

Pågen använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies.