Torsdagsmacka
5 5 1 0 röster

Torsdagsmacka

med rester av spagetti och köttfärssås.


Ingredienser

  • Pågen Levain Tomater
  • Smör
  • Ruccola
  • Basilika
  • Biffar
  • Spaghetti och köttfärssås (rester)
  • 2 ägg
  • 150 g riven ost
  • 3-4 msk mjöl
  • Olja till stekning

Tillagning

Gör så här

  1. Blanda spaghetti och köttfärssås i en skål.
  2. Klipp blandningen i mindre bitar med en sax.
  3. Tillsätt ägg, riven ost och mjöl.
  4. Blanda tills smeten blir fast.
  5. Forma smeten till små biffar och stek dem ca 6 minuter i olja i en stek-panna, vänd då och då.
  6. Låt biffarna svalna.
  7. Skär tomaterna i skivor.
  8. Bred smör på båda bröden.
  9. Lägg på ruccola, biff, tomat och toppa med färsk basilika.
  10. Tryck ihop bröden till en dubbelmacka.
Pågen använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies.