Onsdagsmacka
5 5 1 0 röster

Onsdagsmacka

med rester av kyckling.


Ingredienser

  • Pågen Svenskt Durum Lantbröd Kyckling/kalkon (rester)
  • ½ gurka
  • 1 stjälk selleri
  • ½ äpple
  • ¼ hackad rödlök Färskost
  • Färsk spenat

Dressing

  • 4 msk olja
  • 1 tsk honung
  • 1 msk äppelvinäger
  • Salt
  • Peppar

Tillagning

Gör så här

  1. Skär kyckling, gurka, selleri och äpple i små bitar och lägg i en skål.
  2. Lägg i hackad rödlök.
  3. Rör ihop olja, honung, vinäger och smaksätt med salt och peppar.
  4. Häll över dressingen och rör försiktigt.
  5. Bred färskost på båda bröden.
  6. Lägg på färsk spenat och kycklingsallad.
  7. Tryck ihop bröden till en dubbelmacka.

Fler recept med

Kort om Svenskt Durum Lantbröd

Svenskt Durum Lantbröd
Det är med stolthet vi bakat det här brödet med...
Läs mer

Andra gillar också

MOJO ROJO Ärtpesto
Pågen använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies.