Onsdagsmacka
5 5 1 0 röster

Onsdagsmacka

med rester av kyckling.


Ingredienser

  • Pågen Italienskt Lantbröd Kyckling/kalkon (rester)
  • ½ gurka
  • 1 stjälk selleri
  • ½ äpple
  • ¼ hackad rödlök Färskost
  • Färsk spenat

Dressing

  • 4 msk olja
  • 1 tsk honung
  • 1 msk äppelvinäger
  • Salt
  • Peppar

Tillagning

Gör så här

  1. Skär kyckling, gurka, selleri och äpple i små bitar och lägg i en skål.
  2. Lägg i hackad rödlök.
  3. Rör ihop olja, honung, vinäger och smaksätt med salt och peppar.
  4. Häll över dressingen och rör försiktigt.
  5. Bred färskost på båda bröden.
  6. Lägg på färsk spenat och kycklingsallad.
  7. Tryck ihop bröden till en dubbelmacka.