Onsdagsmacka
5 5 1 0 röster

Onsdagsmacka

med rester av kyckling.


Ingredienser

  • Pågen Svenskt Durum Lantbröd Kyckling/kalkon (rester)
  • ½ gurka
  • 1 stjälk selleri
  • ½ äpple
  • ¼ hackad rödlök Färskost
  • Färsk spenat

Dressing

  • 4 msk olja
  • 1 tsk honung
  • 1 msk äppelvinäger
  • Salt
  • Peppar

Tillagning

Gör så här

  1. Skär kyckling, gurka, selleri och äpple i små bitar och lägg i en skål.
  2. Lägg i hackad rödlök.
  3. Rör ihop olja, honung, vinäger och smaksätt med salt och peppar.
  4. Häll över dressingen och rör försiktigt.
  5. Bred färskost på båda bröden.
  6. Lägg på färsk spenat och kycklingsallad.
  7. Tryck ihop bröden till en dubbelmacka.
Pågen använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies.