5 5 1 0 röster

Toastpaj med äpplen

Du har ett äpple och några skivor rostbröd kvar i påsen. Lite småhungrig och sugen på något gott? Gör en liten äppelpaj som ett gott mellanmål. Eller om ni är lite flera - bjud på enkel gofika.


Ingredienser

Till en portion

  • 2 skivor ljust bröd, typ jättefranska eller rosta
  • Cream cheese
  • 10 g Smör
  • Socker kanel
  • 1 äpple
  • Glass eller vaniljsås till servering

Tillagning

Gör så här

  1. Lägg två brödskivor ovan på varandra
  2. Skär ut en fyrkant i översta brödskivan
  3. Tryck ner det utskurna brödet så att det blir en botten med en kant runt om
  4. Bre cream cheese i botten
  5. Lägg på äppleskivor
  6. Strö på socker och kanel
  7. Klicka på smöret
  8. Grädda i ugnen i 15 min på 175g
  9. Servera med glass
Pågen använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies.