Tårta med Vaniljkräm & Pågen Gifflar Vanilj - Recept | Pågen
4 5 1 11 röster

Gifflar Trifle - Tårta med Vaniljkräm

Bjud dina gäster på en oemotståndlig lager-på-lager-tårta där krämiga Gifflar Vanilj varvas med cream cheese, vispgrädde och färska bär. Lättfixad lyx när den är som bäst!


Ingredienser

  • ca 3 paket Gifflar Vanilj
  • Färska eller frysta vinbär (tina bären innan om du använder frysta)
  • Bigarråer
  • 8 dl vispgrädde
  • 400 g cream cheese
  • 2 msk florsocker
  • 2 msk vaniljsocker

Tillagning

Gör så här


  1. Börja med att vispa ihop vispgrädde, cream cheese, florsocker och vaniljsocker.
  2. Ta fram en större glasskål. Börja med ett lager Gifflar Vanilj i botten. Varva sedan cream cheese-röra, röda vinbär och Gifflar Vanilj tills skålen är helt fylld.
  3. Toppa med Gifflar Vanilj, bigarråer och röda vinbär. Extra god blir din trifle om den får stå kylt ett tag och gotta till sig innan servering!