X

Just nu håller vi på att bygga om och uppgradera pagen.se och det kan innebära att en del sidor inte laddar upp som de ska. Är det någon information du inte kommer åt, så kontakta oss gärna via konsumentforum@pagen.se, så hjälper vi dig. Vi jobbar på så fort vi kan och hoppas på ditt överseende under tiden.

Skorpor med Picklade ägg
4 5 1 3 röster

Skorpor med Picklade ägg


Ingredienser

  • 8 ägg
  • 5 dl vatten
  • 1 dl socker
  • 1 dl äppelcidervinäger
  • 4 rårivna rödbetor
  • 1 tsk salt

Tillagning

Koka upp vatten, salt, socker och vinäger.
Tillsätt rivna rödbetor och sjud lagen i 35 min.
Låt svalna och sila bort de rivna rödbetorna.
Koka äggen tills de är hårdkokta, ca 7 min.
Skölj äggen med kallt vatten. Skala äggen och lägg dem i lagen över natten.

Pågen använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies.